Hemstäd

Hemstädning

Visst skulle det vara skönt att få lite extra tid för att umgås med barnen, vännerna, familjen eller för att hinna med det där kvällsnöjet du så gärna vill göra.

Låt oss ta hand om ditt hem - du bestämmer hur ofta och vad som ska göras, och våra proffs utför det med garanti. [Vad ingår?]

Flyttstäd

Flyttstädning

Att flytta är ofta jobbigt, tungt och tidskrävande, då du ska packa ihop alla saker och sedan flytta dem till den nya bostaden och packa upp dem igen. Det kan bli stressigt att hinna städa bostaden man lämnar under den begränsade tidsperioden. Att anlita Cronkleven för din flyttstädning kan göra ditt liv mycket enklare och spara tid. Dessutom har du garantier på att jobbet blir riktigt gjort. [Vad ingår?]

Storstädning

Storstädning

Om man knappt hinner småstäda till vardags, hur ska man då hinna storstäda? Vi på Cronkleven kan hjälpa dig att ge hela hemmet ett lyft. Vårt professionella städteam gör ordentligt rent ner till minsta lilla list och ser även till att städa på de ställen man ofta glömmer bort. Varje hem är unikt – därför anpassar vi vår städning efter dina önskemål. Vi städar så att det blir rent på riktigt. [Vad ingår?]

Fönsterputs

Fönsterputs och golvvård

Att hålla sina fönster rena är en självklarhet för många. Det ger ett gott intryck på dem som besöker ditt företag eller hem.

Likaså är golvvården av högsta prioritet och det är viktigt att anpassa rengöringsprodukterna efter varje enskild golvtyp.

Kontorsstädning

Ett välstädat kontor skapar förutsättningar för trivsel hos personal och företagets kunder. Bra kontorsstädning kan bidra till mindre allergibesvär och en mer motiverad och arbetsvillig personal.

Industristädning

Industristädning

Vi erbjuder både små och stora företag industristädning och fabriksstädning. Vi går igenom vilka städmoment som just ni har behov av och skapar ett tidsschema som passar er.

Byggstädning

Byggstädning

Ni bygger – vi städar. Tillsammans ger vi dina kunder en fräsch miljö där man känner sig som hemma så fort man kliver över tröskeln!

Skolstädning

Skolstädning

Städning av förskolor och skolor är tuffa arbetsuppgifter med kraftig nedsmutsning och ibland vandalisering. Vid städningar ingår olika lokaler som t.ex. gymnastiksalar, matsalar, slöjd och teorisalar.

Den här webbplatsen använder cookies. Så behandlar vi dina personuppgifter.